Kolacja firmowa, bankiety

Chcesz uczcić ważne wydarzenie, sukcesy firmy a może wprowadzasz nowy produkt do sprzedaży? Może po prostu szukasz wyjątkowego miejsca na zorganizowanie cyklicznych spotkań firmowych przy wspólnym stole, gdzie w wyjątkowej atmosferze gdzie mógłbyś wspólnie z zespołem celebrować ważny moment? Dokonałeś trafnego wyboru odpowiedniego miejsca by świętować najważniejsze wydarzenia w niepowtarzalnej Karczmie Sywor na wodzie. Górski klimat, niezwykłe, pozytywne ciepło panujące w Karczmie zapewnia każdej kolacji firmowej odpowiednią atmosferę do tego typu spotkań w gronie najbliższych. Karczma Sywor wchodzi w skład kompleksu regionalnych budynków do którego należą także całoroczne domki do wynajęcia z kominkami zapewniającymi wyjątkowe chwile podczas pobytu w Zakopanem i okolicach. Organizowanie spotkań typu kolacje firmowe jest coraz bardziej popularne niezależnie czy jest to nieduże przedsiębiorstwo czy też wielka korporacja zatrudniająca setki osób. Takie spotkania w gronie współpracowników scalają zespół budując i pogłębiając wzajemne relacje w obrębie całego teamu.

Oferujemy pyszne regionalne dania serwowane w wygodnej formie bufetów szwedzkich lub serwowane do stołu.

Specjalnością kuchni są potrawy góralskie, na życzenie przygotowujemy również inne potrawy kuchni polskiej jak i kuchni świata.

Karczma posiada trzy sale na jednym poziomie dla max. 370 osób.

Oferujemy Państwu kompleksową obsługę grup także z oprawą artystyczną i transportem.

Zapytania ofertowe dotyczące imprez integracyjnych i eventów firmowych prosimy kierować bezpośrednio: +48 692 417 713, +48 600 256 978 lub karczma@sywor.pl

 

Kolacja firmowa - przykładowe menu: 

Poniżej znajdą Państwo przykładowe menu w formie bufetu szwedzkiego przygotowane na jedną z kolacji firmowych w naszej Karczmie w Kościelisku niedaleko Zakopanego:

Powitanie:

  • Kieliszek Śliwowicy

 

Przystawka:

  • Oscypek grillowany z żurawiną

Gorące bufety – samoobsługa

 

Zupy:

  • Kwaśnica góralska na żeberku
  • Zupa z grzybów leśnych z łazankami


Drugie danie:

  • Mix grill (schab, karczek, pierś z kurczaka kiełbasa, kaszanka)
  • Pierogi mix (pierogi ruskie, pierogi z mięsem, pierogi z kapustą i grzybami)
  • Pstrąg z grilla
  • Ziemniaki faszerowane boczkiem w folii
  • Ziemniaki opiekane
  • Surówki: marchewka, kapusta kiszona, seler, czerwona kapusta
  • Sos pikantny
  • Sos czosnkowy
  • Musztarda
  • Ketchup
  • Deser:
  • Ciasto czekoladowe
  • Szarlotka

 

Szwedzkie stoły:

  • Ślimaki serowe (o smaku pizzy, czosnku, ziół prowansalskich)
  • Korboce
  • Oscypki
  • Bunc z pomidorem
  • Moskole z masłem czosnkowym
  • Szynka wiejska
  • Salceson wiejski
  • Kiełbasa swojska
  • Pasztet pieczony
  • Nadziewana szynka
  • Sałatka grecka
  • Sałatka z kurczakiem grillowanym
  • Chleb ze smalcem
  • Ogórki kiszone